.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
01.08.2020 14:49

Коментари 0 / Видяна 588

19-годишен от Велико Търново починал с COVID-19

Още по темата: Карантинират ученици от СУ "Братя Каназиреви" в Разлог заради случаи на коронавирус Само благоевградчани влизат в Германия с PCR тест Доц. Чорбанов: Училищата не трябва да бъдат ограничавани заради COVID-19 За осем дни – пет училища в Благоевград и Кресна със случаи на COVID – 19 Коронавирус и в 3 ОУ „Димитър Талев” Удължиха извънредната епидемична обстановка Коронавирус и в МГ и в Икономиката в Благоевград Няколко класа от от Строителния под 14-дневна карантина Две учителки в Гимназията по строителство са с COVID-19 Броят на починалите с COVID-19 в САЩ надхвърли 200 000

 

  

19-годишен пациент във Велико Търново почина след заразяване с COVID-19, съобщиха от Регионалната здравна инспекция. Той е от Велико Търново и по информация на "24 часа" е участвал в абитуриентските балове в края на юни.

 

Оплакванията му са започнали на 7 юли, съпроводени с висока температура, постъпил е в болницата в града. Диагнозата COVID - 19 е лабораторно потвърдена чрез PCR тест. Пациентът е починал вследствие на двустранна бронхопневмония и остра дихателна недостатъчност.

 

E79 News
Тагове:

Коментари: