.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
01.08.2020 11:21

Коментари 0 / Видяна 3288

РЗИ: Благоевград - 22 нови случая, Долно Осеново - 11

Още по темата: Карантинират ученици от СУ "Братя Каназиреви" в Разлог заради случаи на коронавирус Само благоевградчани влизат в Германия с PCR тест Доц. Чорбанов: Училищата не трябва да бъдат ограничавани заради COVID-19 За осем дни – пет училища в Благоевград и Кресна със случаи на COVID – 19 Коронавирус и в 3 ОУ „Димитър Талев” Удължиха извънредната епидемична обстановка Коронавирус и в МГ и в Икономиката в Благоевград Няколко класа от от Строителния под 14-дневна карантина Две учителки в Гимназията по строителство са с COVID-19 Броят на починалите с COVID-19 в САЩ надхвърли 200 000

 

За пореден ден броят на новорегистрираните случаи на коронавирус в Пиринско се увеличава. Днес дори се наредихме на първо място в страната по заразени с COVID - 19.

 

Има известно разминаване с данните, съобщени на Единния информационен портал и Регионална здравна инспекция - Благоевград. Според първите новите случаи в региона са 55, а по данни от РЗИ - 52.

 

Справката на РЗИ - Благоевград показва, че най-много положителни има в областния център - 22. На второ място се нарежда симитлийското село Долно Осеново с 11 новозаразени.

 

Останалите са разпределени, както следва: Бело поле – 1; Покровник – 1; Разлог – 4; Горно Драглище – 1; Краище – 1; Сатовча – 1; Хаджидимово – 1; Петрич – 3; Кърналово – 1; Михнево – 2; Сандански – 1; Поленица – 1; Първомай - 1.

 

Припомняме, че през вчерашния ден министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов обясни, че макар случаите да се увеличават в областта, няма място за притеснения, тъй като ситуацията е контролируема, а болничните заведения все още не са изчерпали капацитета си. 

E79 News
Тагове:

Коментари: