.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
01.08.2020 10:55

Коментари 0 / Видяна 828

PCR – тестът задължителен за Гърция до края на август

Още по темата: Разлог и Белица пламнаха! Шивалня е новото огнище Служител на Министерството на туризма е с COVID-19 Ангел Кунчев: Мерките у нас не се спазват ТРЕВОГА! 97 нови случая на Covid-19 в Пиринско Рекорд! 97 нови случая на COVID - 19 в Благоевградска област Коронавирус в детска градина в Благоевград Дифузното продължава да се разпространява COVID – 19 в Благоевградско Здравният министър: Заболеваемостта от COVID-19 намалява през последните дни Благоевград отново начело с 43 новозаразени Благоевград отново начело с 43 новозаразени

 

 

Поредна неприятна новина дойде от съседна Гърция за тези, които смятат този месец да изкарат там ваканцията си. Гръцкото здравно министерство поиска влизащите в страната да представят отрицателни PCR тестове за коронавирус до края на август.

 

Срокът на мярката бе удължен. PCR тестове се искат при влизане в страната през летищата и ГКПП-Кулата-Промахон.

 

Ограничението важи за туристи от България, Румъния и Арабските емирства. Причината е големият брой заразени, които се установяват при влизане през границата. Предишният срок бе до 4-ти август.

 

В южната ни съседка носенето на маска в затворените помещения като банки, офиси, магазини е задължителна за всички. При нарушение глобата е 150 евро.

 

 

Източник: Илинденпрес

E79 News
Тагове:

Коментари: