.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
01.08.2020 10:55

Коментари 0 / Видяна 1074

PCR – тестът задължителен за Гърция до края на август

Още по темата: Карантинират ученици от СУ "Братя Каназиреви" в Разлог заради случаи на коронавирус Само благоевградчани влизат в Германия с PCR тест Доц. Чорбанов: Училищата не трябва да бъдат ограничавани заради COVID-19 За осем дни – пет училища в Благоевград и Кресна със случаи на COVID – 19 Коронавирус и в 3 ОУ „Димитър Талев” Удължиха извънредната епидемична обстановка Коронавирус и в МГ и в Икономиката в Благоевград Няколко класа от от Строителния под 14-дневна карантина Две учителки в Гимназията по строителство са с COVID-19 Броят на починалите с COVID-19 в САЩ надхвърли 200 000

 

 

Поредна неприятна новина дойде от съседна Гърция за тези, които смятат този месец да изкарат там ваканцията си. Гръцкото здравно министерство поиска влизащите в страната да представят отрицателни PCR тестове за коронавирус до края на август.

 

Срокът на мярката бе удължен. PCR тестове се искат при влизане в страната през летищата и ГКПП-Кулата-Промахон.

 

Ограничението важи за туристи от България, Румъния и Арабските емирства. Причината е големият брой заразени, които се установяват при влизане през границата. Предишният срок бе до 4-ти август.

 

В южната ни съседка носенето на маска в затворените помещения като банки, офиси, магазини е задължителна за всички. При нарушение глобата е 150 евро.

 

 

Източник: Илинденпрес

E79 News
Тагове:

Коментари: