.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
31.07.2020 20:50

Коментари 0 / Видяна 1650

Протестиращи блокираха движението в Благоевград

Още по темата: Дончев: Има вариант – оставка в края на септември Отново антиправителствен протест в Благоевград (ВИДЕО) Бойко Борисов готов да се оттегли /ОБНОВЕНА/ Севдалина Арнаудова напуска Министерския съвет Публиката се завръща на трибуните Протестиращи изсипаха два чувала с боклук пред офиса на ПП ГЕРБ Бойко Борисов свиква утре национално събрание на ГЕРБ в София Два протеста в Благоевград (ОБНОВЕНА) Назначена е експертиза на аудиозапис на разговор с гласове, за които се твърди, че са на премиера Бойко Борисов и на вицепремиера Томислав Дончев (ОБНОВЕНА) Протестиращ от блокадата на главен път Е-79 край Кресна твърди, че станал жертва на насилие и полицейски произвол

 

В 20-тия ден на антиправителствените протести в Благоевград се стигна до блокада на централна улица. Протестиращите спряха движението по улица "Александър Стамболийски".

 

 

Недоволните граждани пресичаха пешеходната пътека пред Младежки дом, под съпровода на музикално изпълнение на малко момиченце. "Извинявам се на шофьорите, че ви блокираме, но Бойко отдавна е блокирал държавата", заяви един от протестиращите.

 

 

Както всяка вечер, така и тази, протестът започна от сградата на Общината. По-късно преминаха с шествие до ушицата, която блокираха. Те скандират "Мафия" и "Оставка". Полицейското присъствие е засилено в Благоевград.

 

Снимки: Фейсбук


 

E79 News
Тагове:

Коментари: