.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
31.07.2020 15:27

Коментари 0 / Видяна 940

Здравният министър пристига в Благоевград

Още по темата: 160 новозаразени и 12 починали от коронавирус Дванадесет паралелки от пет училища в Благоевградско се обучават дистанционно заради случаи на Ковид-19 Карантинират ученици от СУ "Братя Каназиреви" в Разлог заради случаи на коронавирус Само благоевградчани влизат в Германия с PCR тест Доц. Чорбанов: Училищата не трябва да бъдат ограничавани заради COVID-19 За осем дни – пет училища в Благоевград и Кресна със случаи на COVID – 19 Коронавирус и в 3 ОУ „Димитър Талев” Удължиха извънредната епидемична обстановка Коронавирус и в МГ и в Икономиката в Благоевград Няколко класа от от Строителния под 14-дневна карантина

 

 

Министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов се очаква да пристигне този следобяд в Благоевград, където през последната седмица случаите на коронавирус растат постоянно. Преди това министър Ангелов ще посети и Разлог, която е една от най-засегнатите общини в областта.

 

Вчера кметът на Разлог Красимир Герчев изрази готовност за разкриване на лаборатория за PCR тестове там, предвид нарастващия брой заболели в общината.

 

Очаквайте подробности!   

E79 News
Тагове:

Коментари: