.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
31.07.2020 10:42

Коментари 0 / Видяна 714

ОБНОВЕНА: Намалиха на половина зам-председателите на ОбС - Благоевград

Още по темата: Обществено обсъждане за бъдещето на новия православен храм ще се проведе в Благоевград Бурни дебати около изграждането на нова черква в Благоевград Намаляват „Тротоарно право” за заведенията в центъра на Благоевград Р. Тасков към ОбС: Спрете да занимавате хората със себе си и почнете да работите ОБНОВЕНА: Намалиха на половина зам-председателите на ОбС - Благоевград ОбС - Благоевград заседава днес ОбС – Благоевград променя бюджета, ако „кметът не се вземе в ръце“ Рекорден брой точки ще разгледа ОбС – Благоевград в петък (ВИДЕО) Липса на кворум провали днешното заседание на ОбС - Благоевград Утре! Местните парламентаристи в Благоевград решават съдбата на ОбС – председателя Андон Тодоров

 

 

Зам.-председателите на ОбС – Благоевград стават 4-ма, вместо досегашните 7. Това решиха съветниците след бурни дебати на провеждащата се в момента сесия. Предложението бе подкрепено от 22-ма от местните парламентаристи.

 

Част от народните избраници определиха случващото се като безумие.

 

За да контрира опонентите си Калоян Ханджийски направи предложение за само един зам.-председател, но предложението му подкрепиха едва 10 човека, поради което то не бе прието.

 

В зала бяха направени предложения за гласуване освобождаването на сега действащите зам.-председатели, а след това да се изберат нови, но сесията бе прекъсната, поради инцидент, свързан с юриста на ОбС Петя Гюрова. На място пристигна линейка, която транспортира Гюрова в Спешен център.

  

След кратка почивка съветниците решиха, че Евгени Бибов, Мехмед Вакльов, Кирил Ваклинов и Гергана Муртова остават зам.-председатели на ОбС. 

 

 

Със зам.-председателския пост се разделиха Христо Ковачки, Калоян Ханджийски и Гергана Янчева. До тази промяна се стигна след като Калоян Ханджийски реши да снеме доверието си от Андон Тодоров, подавайки оставка от поста на зам.-председател. На днешната сесия Христо Ковачки също заяви, че вече не иска да заема поста, групата на БСП също отказа да издигне свой кандидат, поради което Гергана Янчева отпадна от състава на Председателския съвет.

E79 News
Тагове:

Коментари: