17 Септмври 2021
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
31.07.2020 06:58

Коментари 0 / Видяна 1282

ОбС - Благоевград заседава днес

Още по темата: Заседанието на ОбС-Благоевград на 30 октомври се отменя Предстои интересна сесия на Общински съвет – Благоевград ОбС с важно решение за аква парка! Р. Тасков с призив към Общината: Осигурете охрана, обектът е опасен ДНЕС! Извънредна сесия на Общински съвет – Благоевград Насрочената за 31 август сесия на ОбС- Благоевград се отменя Обществено обсъждане за бъдещето на новия православен храм ще се проведе в Благоевград Бурни дебати около изграждането на нова черква в Благоевград Намаляват „Тротоарно право” за заведенията в центъра на Благоевград Р. Тасков към ОбС: Спрете да занимавате хората със себе си и почнете да работите ОБНОВЕНА: Намалиха на половина зам-председателите на ОбС - Благоевград

 

 

  Днес в 09.30 час започва редовното месечно заседание на Общински съвет – Благоевград. В предварителния дневен ред са включени 71 точки.

 

По време на заседанието съветниците трябва да решат дали Общината да дари на Неврокопска митрополия терен за построяване на православен храм. Теренът се намира под закрития пазар в Благоевград, където сряда и събота се организират фермерски пазари.

 

Очаква се Андон Тодоров да направи отчет за дейността на ОбС за периода от 01.01 до 30.06.

 

Също така се очаква да бъде приета на първо четене Наредба за овладяване популацията на безстопанствените кучета на територията на Община Благоевград. Ще се гласуват и няколко изменения на други наредби, една от които касае реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество на Община Благоевград.

 

За пореден път се очаква предложение за включване като извънредна точка в дневния ред с искане за прекратяване на правомощията на Андон Тодоров като председател на ОбС.

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.01.2021

1 USD =1.61 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.55 BGN