.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
30.07.2020 14:11

Коментари 0 / Видяна 692

Ваксинирането с бъдещета ваксина срещу коронавирус няма да бъде задължително

Още по темата: Майка и син от Благоевград с коронавирус в МБАЛ Благоевград България се готви за връщане на КПП-тата в областните градове? Шестима с COVID -19 в Благоевград Доц. Кунчев: Хората, които не вярват в COVID-19 са като антиваксърите 171 новозаразени, Благоевград отново трети с 23 положителни Президентът на ФК "Пирин" с COVID - 19 Над 2600 българки са направили аборт по желание по време на пандемията Какви са рисковете за сърцето след заразяване с COVID-19 110 000 българи са се сблъскали с коронавируса Новата ваксина за COVID-19 несъвместима с алкохол

 

Ваксинирането с бъдещета ваксина срещу коронавирус няма да бъде задължително. Това каза министърът на здравеопазването Костадин Ангелов по време на брифинг в Народното събрание.

 

"Искам да добавя нещо много важно. Нека всички български граждани да са сигурни, че ваксините, които ЕС ще поръча за всички европейски граждани, ще бъде най-качествената достъпна на пазара ваксина, тъй като качеството на произведените ваксини ще се следи от европейските институции. Това, което трябва да знаят българските граждани, че ваксинирането с тази ваксина няма да бъде задължително. Няма да влиза в никакви календари. Ние ще дадем възможност на всеки човек, кото попада в рисковите групи и тези, които са извън рисковите при изаявено желание да може да се постави тази ваксина, когато тя е открита и когато са минали всички тестове за бозапасност", изтъкна още здравният министър.
 

Автор: Агенция Фокус, E79 News
Тагове:

Коментари: