.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
24.07.2020 11:31

Коментари 0 / Видяна 806

Горанов няма да се върне в парламента

Още по темата: ВМРО иска отпадане на номера от бюлетината Фандъкова: Протестите в София не са заявени в Общината Избираме Велико народно събрание през ноември? Радан Кънев внесе в ЕП искане за дебат за кризата в България Соцдепутати поискаха Нинова да освободи председателския пост Няма кворум за извънредно заседание на парламента Няма кворум за извънредно заседание на парламента Депутатите се събират извънредно, изслушват Борисов Парламентът се събира извънредно в четвъртък Ще има електронно правителство, но срещу още над 1 млрд. лв.

 

След като беше заменен от Кирил Ананиев във финансовото министерство, Владислав Горанов подаде оставка и като депутат от ГЕРБ.

 

Освободиха го 104 народни представители, като само двама бяха „против“, а 7 се въздържаха.

 

Таско Ерменков от „БСП за България“ припомни, че Горанов си е тръгвал и друг път от НС – през 2014 г.

 

„Според думите на премиера Бойко Борисов, той му бил казал „Моите колеги станаха милионери, а аз стоя в тази зала за някакви нищожни пари и дните ми минават безсмислено“.

 

Дали това, че беше лишен от възможността да прибира едни пари като министър на финансите (заплатата му като министър е по-ниска от нашата) е причината той да напусне парламента отново?“, запита социалистът.

 

Други изказвания по темата нямаше. Самият Горанов не дойде в парламента днес

Автор: bTV, E79 News
Тагове:

Коментари: