.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
23.07.2020 15:38

Коментари 0 / Видяна 5420

Жена в детска градина в Благоевград с коронавирус

Още по темата: България се готви за връщане на КПП-тата в областните градове? Шестима с COVID -19 в Благоевград Доц. Кунчев: Хората, които не вярват в COVID-19 са като антиваксърите 171 новозаразени, Благоевград отново трети с 23 положителни Президентът на ФК "Пирин" с COVID - 19 Над 2600 българки са направили аборт по желание по време на пандемията Какви са рисковете за сърцето след заразяване с COVID-19 110 000 българи са се сблъскали с коронавируса Новата ваксина за COVID-19 несъвместима с алкохол Благоевградска лекарка с Ковид-19 след почивка в Гърция

 

„35 са новозаразените с covid-19 в Благоевградска област, до сега не сме имали толкова много положителни за денонощието, но и много са тестовете, които се правят. 5 лица са от гр. Сандански, 2 от община Симитли, 3 от Разлог, 4 от Гоце Делчев, 2 от Гърмен, 3 от Сатовча, в Благоевград са 17“ – обобщи в интервю за Радио Благоевград д-р Калоян Калоянов, директор на Регионалната здравна инспекция. Той поясни, че от новоинфектираните 17 за денонощието в Благоевград, 3-ма са в болница.

 

Положителните проби са на база над 150 направени теста, включително и от болничните заведения. В общата цифра са и проби, направени преди 2 дни.

                                      

  „Засега болниците издържат, заетостта на леглата с болни е около 65%, но ако така продължава, за 2-3 седмици отделенията ще се напълнят“ –  конкретизира директорът на здравната инспекция.

 

Няма тежки случаи, но 3 деца от детска градина в град Сандански са с коронавирусна инфекция, без симптоми са. Днес специалисти от РЗИ-Благоевград ще вземат проби от деца и персонал.

 

  Детското заведение ще бъде затворено за 14 дни.

 

В детска градина в Благоевград също има жена с covid-19, изолирана е, изследвани са контактните лица, днес се очакват резултатите.

E79 News
Тагове:

Коментари: