.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
23.07.2020 11:36

Коментари 0 / Видяна 438

Спират водата в Покровник, вижте кога

Още по темата: Заради ремонт! Част от благоевградското село Бело поле остава без вода 3D проект на водоснабдяването на Благоевград е най-новият експонат в Музея на водата в града ВиК ще извърши планова профилактика на водопроводната мрежа в Благоевград Спират водата в Покровник, вижте кога Инж. Росица Димитрова инициира среща със собственици на вили в местността „Бодрост“ Екипи на ВиК полагат нов водопровод по улиците „Свобода“ в Благоевград Заради ремонт! Улица в Благоевград остава без вода 2 млн. лв. инвестира ВиК асоциацията в Пиринско ВиК – Благоевград апелира: Не поливайте градини и тревни площи с питейна вода Инж.Росица Димитрова направи първа копка на нов дом на ВиК-Благоевград

„Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград уведомява своите потребители, че в периода 23.07.2020 г. (четвъртък) – 21.08.2020 г. (петък) ще извърши строително-монтажни работи за ремонт на съществуващ уличен водопровод по ул. „Тодор Александров”, с. Покровник, общ. Благоевград.

 

Водоподаването ще бъде преустановено през делничните дни по част от улицата – от № 36 до № 50, в периода на ремонтните дейности.

 

Молим живущите в района да осигурят достъп, като не паркират автомобили в интервала от 8:00 до 17:00 часа.

 

Препоръчваме на всички потребители в района да се запасят с необходимото им количество вода за питейно-битови нужди.

 

Извиняваме се за причиненото неудобство !

 

От Ръководството на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград.

E79 News
Тагове:

Коментари: