.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
22.07.2020 16:39

Коментари 1 / Видяна 1250

Инж. Росица Димитрова инициира среща със собственици на вили в местността „Бодрост“

Още по темата: Заради ремонт! Част от благоевградското село Бело поле остава без вода 3D проект на водоснабдяването на Благоевград е най-новият експонат в Музея на водата в града ВиК ще извърши планова профилактика на водопроводната мрежа в Благоевград Спират водата в Покровник, вижте кога Инж. Росица Димитрова инициира среща със собственици на вили в местността „Бодрост“ Екипи на ВиК полагат нов водопровод по улиците „Свобода“ в Благоевград Заради ремонт! Улица в Благоевград остава без вода 2 млн. лв. инвестира ВиК асоциацията в Пиринско ВиК – Благоевград апелира: Не поливайте градини и тревни площи с питейна вода Инж.Росица Димитрова направи първа копка на нов дом на ВиК-Благоевград

 

Управителят на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград инж. Росица Димитрова инициира среща със собственици на вили в местността „Бодрост“, община Благоевград.

 

Тя ще се проведе на 1.08.2020 г. от 11.00 часа. 

 

Повод са постъпили запитвания във водното дружество, свързани с водоподаването.

 

Основната цел на организираната среща е да бъде разяснено, че ВиК – Благоевград не планира прекъсване на водата във вилната зона и че подобни твърдения по никакъв начин не отговарят на истината.

 

Акцент ще бъде поставен и върху необходимостта от откриване на партиди на водоснабдените имоти в местността, за да може изразходваната вода от летуващите да бъде реално изчислявана.

 

Дружеството „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград неколкократно е изисквало от Община Благоевград заверен списък на водоснабдените имоти, но такъв не е предоставен на оператора.

 

По време на срещата ще бъде акцентирано и върху намерението на ръководството на ВиК - Благоевград за ремонт на чешмата, намираща се в непосредствена близост до вилните сгради.

 

Чешмата ще бъде реновирана със средства на водното дружество.

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

Aleksandar Anastasov, 10.08.2020 15:02

ne vie sram samo znaete da sabirate .v selo Klisura neste dali 1 stotinka za vodoprovodnata mreja ,a slojihte vodomeri po4ti navsqkade,i tam se pla6ta po simpatq li nqkoi pla6tat po 10 leva na mesec drugi po pokazanieto na vodomera

1