.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
19.07.2020 12:26

Коментари 0 / Видяна 748

(ВИДЕО) Бойко Борисов от Брюксел

Още по темата: Доброволна казарма за всеки гражданин до 40 години Кордон около парламента и яйчна атака преди извънредното заседание Цветанов: Борисов няма да подаде оставка днес 32-ри ден на протести в Благоевград Кабинетът отпуска 260 млн за модернизация на училища и студентски общежития (ВИДЕО) Дават по 610 лева за деца на работещи родители (ВИДЕО) Борисов свиква кабинета за доклад по бюджета Кръстовището на СУ отново осъмна под блокада 169 научни работници посочват купищата проблеми натрупани заради настоящата власт Бойко Борисов: До 3 дни чакайте интересни, но тежки решения

 

Намаляване на гарнтовете с 50 мрлд. евро за сметка на заемите. Това обяви премиерът Бойко Борисов от Брюксел, където трети ден евролидерите опитват да се договорят.


Това, което се предлага и което е позицията на България, е намаляването на гарнтовете с 50 мрлд. евро за сметка на увеличаване на заемите 50 млрд. евро, заяви премиерът Бойко Борисов в Брюксел, където трети ден евролидерите опитват да се договорят за парите за възстановяване от пандемията. Той обясни, че е изразил мнението си пред лидерите на ЕС и им е обяснил за какво са необходими тези средства.

 

"България е кандидатствала за финансиране от ЕС. Няма да има нито една доволна държава, тъй като парите, които се отпускат, са по-малки", каза премиерът.

 

Той е настоял да се въведе на единен здравен протокол между държавите в Европейския съюз, а като мотив изрази разделението между медиците има ли коронавирус или не. Премиерът отново подчерта мнението си, че пандемията не си е отишла и европейската икономика търпи загуби.

 

Евросъюзът не успя да постигне споразумение за стотиците милиарди, които трябва да се дадат за борба с пандемията! И на втория ден от лидерската среща в Брюксел различията между страните остават.

 

Автор: nova.bg, E79 News; Снимки: Архив
Тагове:

Коментари: