.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
15.07.2020 15:41

Коментари 2 / Видяна 1788

Ето кой осинови двете лъвчета в Благоевград

 

Бизнесменът Николай Динков-Нинджата осинови двете лъвчета в благоевградския зоопарк, кръсти ги Симба и Бамби.

 

Според източник  тотомильонерът Николай Динков и чаровната му съпруга са осиновили двете лъвчета в благоевградския зоопарк, кръстиха ги Симба и Бамби.

 

Сем. Динкови са помогнали финансово за разширяване на клетката, за да се осигури място за лъвчетата, когато се приберат да имат необходимите условия, за да живеят и растат в благоевградския зоопарк.

 

Освен, че финансират изграждането на допълнителна клетка, Николай и Полина Динкови ще осигоряват и храна за новите обитатели в зоопарка на Областния център.

 

Двете лъвчета, които се родиха в зоопарка в Благоевград преди две седмици вече са в столична ветеринарна клиника, където за тях се полагат грижи от специалисти. Целта е докато са там, да бъдат положени всички медицински грижи, които са необходими, за да се съхрани живота и здравето им.

 

Припомняме, че сигнал за двете лъвчета подадоха будни граждани преди дни.

 

Появата им на бял свят не е била планирана, а условията в зоопарка не са добри, особено за отглеждане на новородени, според природозащитници.

 

Родителите на лъвчетата са брат и сестра. Лъвицата е с имплант против забременяване, но въпреки това е забременяла и родила.

 

Кметът на община Благоевград инж. Румен Томов е разпоредил да се полагат специални грижи и за лъвицата, като и се осигури подходяща храна, за да укрепне след раждането.

 

​Очаквайте подробности!

 

Автор: Pirinsko.com, E79 News
Тагове:

Коментари:

Ефектът, 16.07.2020 21:41

Очаквайте подробности - още не сме досъчинили историята

Ivo, 16.07.2020 12:17

Мильонер, осигоряват.. По нататък спрях да чета...

1
 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN