.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
13.07.2020 11:56

Коментари 0 / Видяна 578

Малкият внук на Борисов става на 2

Второто внуче на премиера Бойко Борисов ще отпразнува своя втори рожден ден в разгара на лятото – 13 юли.

 

С дядо му са родени на едно и също число, като разликата е само в месеца, съобщава Ретро.бг. Министър-председателят навърши 61 години на 13 юни, а само 30 дни по-късно малкият Иван, който носи името на баща си, става на 2.

 

За втория му рожден ден фамилията планирала празник в семеен кръг, като най-развълнуван за тържеството бил батко му Бойко.

 

По-големият внук на премиера пък навърши 4 годинки през този януари. Двамата с братчето му били неразделни и вече си играели по мъжки. Откакто Иван проходил, майка им Венета тичала непрестанно след тях, защото момчетата непрекъснато крояли планове за нови игри и приключения.

 

По-малкото от двете внучета на Борисов също било приказливо и детският смях ехтял от сутрин до пладне в семейната къща в Банкя.

 

Често се случвало наследниците на премиера да се събират с внуците на неговата сестра д-р Красимира Иванова, а бройката на малчуганите набъбвала до цяла група от детската ясла.

 

Премиерът също бил подготвил изненада на втория си внук по случай предстоящото му парти, след като на първородния Бойко подари голям аквариум с рибки за четвъртия му рожден ден.

 

За плуващите домашни любимци той се грижел заедно с братчето си.

E79 News
Тагове:

Коментари: