.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
09.07.2020 12:13

Коментари 0 / Видяна 2512

НА ЖИВО: Връщат някои от мерките заради COVID-19!

Още по темата: Пловдив частично върна задължителните маски на открито В Германия ще изключват ученици за неносене на маска Руската ваксина срещу коронавируса ще се продава на безценица Майка и син от Благоевград с коронавирус в МБАЛ Благоевград България се готви за връщане на КПП-тата в областните градове? Шестима с COVID -19 в Благоевград Доц. Кунчев: Хората, които не вярват в COVID-19 са като антиваксърите 171 новозаразени, Благоевград отново трети с 23 положителни Президентът на ФК "Пирин" с COVID - 19 Над 2600 българки са направили аборт по желание по време на пандемията

 Връщат част от мерките срещу COVID - 19 от полунощ.

 

С нова заповед на здравния министър Кирил Ананиев се въвеждат следите забрани: Всички колективни и индивидуални спортни мероприятия за всички възрастови групи ще се провеждат без публика.

 

Забраняват се посещенията в нощните заведения на закрито. Посещенията в подобни заведения на открито се допускат при достигане на 50%.

 

Забраняват се празненствата на открито и закрито на повече от 30 човека.

 

Кирил Ананиев допълни, че ако обстановката продължава да се влошава, то има възможност да бъдат въведени и други забрани.

 

 

Коментари: