.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
09.07.2020 09:51

Коментари 0 / Видяна 4404

8 са случаите на COVID- 19 в Благоевград

Още по темата: Влизането в Гърция по суша през нощта - само през "Кулата" Расте броят на заразените в ДГ „Детелини“ в Благоевград Разлог и Белица пламнаха! Шивалня е новото огнище Служител на Министерството на туризма е с COVID-19 Ангел Кунчев: Мерките у нас не се спазват ТРЕВОГА! 97 нови случая на Covid-19 в Пиринско Рекорд! 97 нови случая на COVID - 19 в Благоевградска област Коронавирус в детска градина в Благоевград Дифузното продължава да се разпространява COVID – 19 в Благоевградско Здравният министър: Заболеваемостта от COVID-19 намалява през последните дни

 

В Благоевградска област не се оформя ново огнище на COVID – 19, въпреки че през последното денонощие новорегистрираните случаи в региона са 17.

 

Пред репортер на E-79 нюз д-р Калоян Калоянов, директор на Регионална здравна инспекция – Благоевград уточни, че четири от новите случаи са регистрирани при лица от гоцеделчевския район, три са от Петрич, два от Крупник, другите са от Благоевград.

 

Изследваните са контактни лица на положителен пациент. Всичките са без симптоми. В добро състояние са, уточни д-р Калоянов. „Не се оформя ново огнище в Област Благоевград. За сега обстановката е спокойна”, подчерта той.

E79 News
Тагове:

Коментари: