.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
08.07.2020 19:19

Коментари 0 / Видяна 966

Задължителни тестове за всички влизащи през ГКПП „Промахон“

Още по темата: К. Герчев: Обстановката с COVID - 19 в Разлог се усложнява Влизането в Гърция по суша през нощта - само през "Кулата" Расте броят на заразените в ДГ „Детелини“ в Благоевград Разлог и Белица пламнаха! Шивалня е новото огнище Служител на Министерството на туризма е с COVID-19 Ангел Кунчев: Мерките у нас не се спазват ТРЕВОГА! 97 нови случая на Covid-19 в Пиринско Рекорд! 97 нови случая на COVID - 19 в Благоевградска област Коронавирус в детска градина в Благоевград Дифузното продължава да се разпространява COVID – 19 в Благоевградско

Гърция затегна пропускателния режим през ГКПП „Промахон“, където от днес се извършват задължителни ПСР тестове на всички влизащи в страната без изключение, посочва „Труд“.

                                                  

Решението на Националната здравна организация е в резултат на увеличените случаи на К19, които на 80% са регистрирани на граничните пунктове на влизащи граждани в Гърция.

 

За последните 24 часа гръцките власти обявиха 27 нови случая на коронавирус, 14 от новозаразените са туристи, тествани при пристигането им в страната.

E79 News
Тагове:

Коментари: