.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
08.07.2020 17:01

Коментари 0 / Видяна 844

Българин с Ковид-19 на о-в Тасос!

Още по темата: Расте броят на заразените в ДГ „Детелини“ в Благоевград Разлог и Белица пламнаха! Шивалня е новото огнище Служител на Министерството на туризма е с COVID-19 Ангел Кунчев: Мерките у нас не се спазват ТРЕВОГА! 97 нови случая на Covid-19 в Пиринско Рекорд! 97 нови случая на COVID - 19 в Благоевградска област Коронавирус в детска градина в Благоевград Дифузното продължава да се разпространява COVID – 19 в Благоевградско Здравният министър: Заболеваемостта от COVID-19 намалява през последните дни Благоевград отново начело с 43 новозаразени

Четирима чуждестранни туристи са тествани положително на коронавирус, според властите на остров Тасос, в северната част на Егейско море, съобщава „Катимерини“.

 

Случаите, за които се съобщава са туристи, пристигнали в Гърция от Сърбия и България и са идентифицирани по време на проверки на входните пунктове на страната.

 

Четиримата, за които се твърди, че са безсимптомни, са прехвърлени в карантинен хотел в района.

 

Властите междувременно потвърдиха случай на Covid-19 на остров Наксос. Доклади в сряда определиха пациента като гръцки лекар, който преди четири дни пътувал до международното летище в Атина от Обединеното кралство през Сърбия.

 

Общо 183 потвърдени случая на SARS-CoV-2 бяха регистрирани в Гърция от 1 юли – когато страната отвори врати – до вторник, 7 юли.

 

Съобщава се, че повече от половината от случаите, което е 103 случая или 56%, са внесени.

 

До края на юни почти един от всеки четири случая 22,5% е свързан с пътници от чужбина.

 

Повечето от новите случаи през последните няколко дни се отнасят за пристигащи през сухопътната граница./перископ бг/

E79 News
Тагове:

Коментари: