.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
08.07.2020 12:41

Коментари 0 / Видяна 756

Променят се някои такси за кандидатстване и обучение в държавните висши училища

Още по темата: До две седмици решават как ще започне новата учебна година Въвеждат нов предмет за 11-и клас На 15 септември: Тържества само за първолаците До септември всяко училище трябва да има екшън план Нов вариант: От 1 до 4 клас - в училище, големите от вкъщи Синдикат: Учебната година започва редовно, кабинетът да поеме PCR тестовете Родители искат платен отпуск, ако децата учат дистанционно Северна Македония отваря училищата от 1 септември При 1-2 болни деца - целият клас ще учи онлайн Кандидатите за директори на 13 училища в Пиринско се явиха на писмен изпит

 

 

Министерският съвет прие промени в Решението за утвърждаване на таксите за кандидатстване и за обучение в държавните висши училища за учебната 2020/2021 година.

 

Това става след постъпили предложения от ректора на Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство (АМТИИ) - "Проф. Асен Диамандиев" - Пловдив - проф. д-р Тони Шекерджиева-Новак, и от проф. д-р Борислав Юруков - ректор на Югозападния университет (ЮЗУ) „Неофит Рилски“ в Благоевград.

 

В АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев" се променят таксите за обучение по професионално направление „Педагогика на обучението по...“ от II до IV курс вкл. в образователно-квалификационна степен бакалавър, редовна форма на обучение.

 

На ЮЗУ „Неофит Рилски“ е дадена възможност за обучение на докторанти и специализанти в професионално направление „Изобразително изкуство“.

 

По предложение на Министерство на външните работи граждани от Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия ползват същите права и имат същите задължения като тези от държавите-членки на ЕС.

E79 News
Тагове:

Коментари: