.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
07.07.2020 09:37

Коментари 0 / Видяна 400

Спокойна е обстановката на ГКПП "Кулата"

Още по темата: Заради задимяване от пожар и намалена видимост временно затвориха участък от „Тракия“ КАТ започна нова акция по пътищата в цялата страна 12 са офертите за проектирането на около 17 км от път III-1008 Струмяни - ГКПП „Клепало“ Ремонт затваря едната лента на тунел „Траянови врата” Директорът на ОПУ - Благоевград с важна информация за трафика Спокоен трафик на ГКПП „Кулата“ Спокойна е обстановката на ГКПП "Кулата" Променят закона: Пазарим се с КАТ за намаляване на глобата Тир се обърна на магистрала "Тракия", затвориха движението КАТ започва полицейска операция на територията на цялата страна

Към момента ситуацията на ГКПП "Кулата-Промахон" е спокойна след кошмарния трафик за влизане на гръцка територия вчера, съобщава БТВ.

Всички трябва да покажат QR кодове от декларациите за допускане в южната ни съседка. Вчера българските власти предупредиха, че има допълнителни медицински екипи, които на произволен принцип ще правят PCR тестове.

Водачите трябва да са наясно и с това, че за напускане на Гърция няма ограничения и работят всички гранични пунктове. Влизането обаче става само през ГКПП "Кулата-Промахон".

Вчера вътрешният министър Младен Маринов обясни, че всеки ден се пращат дежурни екипи по границата, за да следят ситуацията. Водят се и разговори с гръцките власти, за да се облекчи преминаването.

Продължава на свой ред недоволството от решението на гърците за тази крайна мярка само ГКПП "Кулата-Промахон" да бъде за влизане.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN