.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
06.07.2020 12:19

Коментари 0 / Видяна 478

Над 10км опашка на ГКПП „Кулата“

Още по темата: Заради задимяване от пожар и намалена видимост временно затвориха участък от „Тракия“ КАТ започна нова акция по пътищата в цялата страна 12 са офертите за проектирането на около 17 км от път III-1008 Струмяни - ГКПП „Клепало“ Ремонт затваря едната лента на тунел „Траянови врата” Директорът на ОПУ - Благоевград с важна информация за трафика Спокоен трафик на ГКПП „Кулата“ Спокойна е обстановката на ГКПП "Кулата" Променят закона: Пазарим се с КАТ за намаляване на глобата Тир се обърна на магистрала "Тракия", затвориха движението КАТ започва полицейска операция на територията на цялата страна

 

 

Колоната от леки автомобили  и камиони преди граничния пункт „Кулата“ вече е над 10 километра.

 

 Очакват се сериозни задръствания заради вчерашното решение на гръцките власти само на тази граница да се пропускат туристи, а от днес – и забраната за влизане на сръбски граждани в южната ни съседка.

 

 От „Гранична полиция“ съветват всички, пътуващи за Гърция, да се запасят с храна и вода.

 

Още в ранните часове на деня движението към Гърция беше много интензивно.

 

Пътят беше натоварен още в отсечката Благоевград-Кресна и по АМ „Струма“. Масово е присъствието на  полицията и жандармерията по магистралното трасе, която организира подреждането на автомобилите и поетапното им пропускане към пункта.

 

Постове на „Гранична полиция“ има и по обиколния маршрут през селата, където не се пропускат  автомобили, пътуващи за Гърция.

 

Повечето от туристите очакваха задръстванията и все още имаха търпение, предаде БНР.

 

От днес  с решение на  гръцките власти на територията на страната не се допускат сръбски граждани.

 

Много от тях обаче са тръгнали на море в южната ни съседка  през България . Това създава сериозни проблеми на граничния пункт „ Кулата-Промахон“.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN