.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
06.07.2020 09:42

Коментари 0 / Видяна 1048

Решават за отстраняването на Андон Тодоров в петък

Още по темата: Насрочената за 31 август сесия на ОбС- Благоевград се отменя Обществено обсъждане за бъдещето на новия православен храм ще се проведе в Благоевград Бурни дебати около изграждането на нова черква в Благоевград Намаляват „Тротоарно право” за заведенията в центъра на Благоевград Р. Тасков към ОбС: Спрете да занимавате хората със себе си и почнете да работите ОБНОВЕНА: Намалиха на половина зам-председателите на ОбС - Благоевград ОбС - Благоевград заседава днес ОбС – Благоевград променя бюджета, ако „кметът не се вземе в ръце“ Рекорден брой точки ще разгледа ОбС – Благоевград в петък (ВИДЕО) Липса на кворум провали днешното заседание на ОбС - Благоевград

  

Общински съвет – Благоевград ще разгледа искането за предсрочно прекратяване пълномощията на Андон Тодоров този петък. Искането за насрочване на сесия за 10 юли е внесено от 20 от общинските съветници.

 

В рамките на първа точка от дневния ред тогава ще се разгледа искането за прекратяване пълномощията на председателят на местния парламент. Тодоров обясни, че вече е разпратил писма с насрочване за сесия в петък, а от утре излиза в отпуск. Излизането в отпуск на Андон Тодоров е провокирано от изказване на съветника Радослав Тасков на миналото заседание, в което той напомни на колегите си, че когато се разглежда съдбата на председателя, би следвало той да не води съответното заседание.

 

На 10 юли сесията ще бъде председателствана от Христо Ковачки.

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари: