.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
05.07.2020 09:56

Коментари 0 / Видяна 824

Ситуацията на граничните пунктове с Гърция

Още по темата: 12 са офертите за проектирането на около 17 км от път III-1008 Струмяни - ГКПП „Клепало“ Ремонт затваря едната лента на тунел „Траянови врата” Директорът на ОПУ - Благоевград с важна информация за трафика Спокоен трафик на ГКПП „Кулата“ Спокойна е обстановката на ГКПП "Кулата" Променят закона: Пазарим се с КАТ за намаляване на глобата Тир се обърна на магистрала "Тракия", затвориха движението КАТ започва полицейска операция на територията на цялата страна Половин час отнема преминаването през “Кулата” за Гърция тази сутрин Колона от автомобили на Кулата, гърците правят тестове на място

Трафикът на изход от България на ГКПП „Кулата” е спокоен тази сутрин и опашка от автомобили няма. 

 

На граничните пунктове „Капитан Петко войвода”, „Маказа” и Ивайловград трафикът на изход е нормален.

 

На ГКПП „Илинден-Ексохи” към Гърция се пропускат само товарни автомобили и сезонни работници със съответните документи. Не се извършва преминаване през ГКПП „Златоград” в двете посоки, съобщава Нова тв.

 

От понеделник туристите, които пътуват от България за Гърция, ще бъдат пропускани единствено през граничен пункт „Кулата” и то след представен QR код.

 

Останалите пунктове ще работят, но през тях ще се пропускат единствено гърци, български работници със съответните документи, както и собственици на имоти.

E79 News
Тагове:

Коментари: