.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
02.07.2020 12:06

Коментари 0 / Видяна 1408

(ВИДЕО) 10 км опашка на ГКПП „Кулата“

Още по темата: АПИ: 200 машини обработват превантивно против заледяване пътищата на страната АПИ и МВР с масови проверки по пътищата Свлачище затвори пътя Банско – Гоце Делчев, има опашки от автомобили Затвориха временно стария път към с. Железница Възстановено е движението през Прохода на Републиката Свличане на земна маса затруднява движението на пътя Благоевград-Кресна Откритото от Борисов укрепено свлачище нямало дори акт 15 Внимание! Опасност от падащи камъни в Кресненското дефиле и Предел Пътят за Рилския манастир остава затворен, участъкът е опасен Затвориха „Петрохан“

 

 10 км достигна опашката от чакащи автомобили на ГКПП „Кулата“.

 

Колоната от автомобили на летовници почти не се движи в момента.

 

Забавянето идва от новите правила, според които от вчера става влизането в южната ни съседка.

 

Всеки турист трябва да представи QR код на границата, като преди това е попълнил задължително електронна декларация с данни от къде идва, къде отива, с каква цел и т.н.

 

Освен това, избирателно, гръцките власти  правят тестове за коронавирус на влизащите в страната, което допълнително забавя процеса.

 

Натоварената обстановката на Кулата се усложнява допълнително и поради факта, че туристи могат да влизат на територията на Гърция само през ГКПП „Кулата“.

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 16.01.2021

1 USD =1.61 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.56 BGN