.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
01.07.2020 15:23

Коментари 0 / Видяна 716

Достъпът на журналисти в съдебната палта в Благоевград се осъществява при определен ред

Още по темата: Оставиха на свобода обвинените за погрома на Партийния дом Конституционният съд: Няма пречка всеки прокурор да разследва Гешев Марешки пак на съд за изнудване Отложиха заседанието по мярката на Атанас Бобоков Повдигнаха обвинение на майката, била детето си на живо във Фейсбук Ромите, нападнали полицаи в Кюстендил, остават в ареста 5 г. затвор заради менте ракия, убила шестима в Якоруда Специализираният съд върна в ареста Маринела Арабаджиева Гешев: Не може всички проблеми в държавата да се прехвърлят на съдебната власт Отложиха делото срещу Кристиан Николов, адвокатът му бил болен

 

 

 

Във връзка с мерките за предотвратяване на разпространението  на заразата с  коронавирусна инфекция (COVID-19), до момента на обявяването, че опасността e отминала, достъпът на журналисти в съдебната палата в Благоевград се осъществява при строго определен ред.

 

  При дела със значим обществен интерес и/или медиен интерес и по решение на съдебния състав, в съдебните зали ще  се допускат журналисти, след предварителна заявка, отправена на телефон – 073/88 98 49 или 0888 948 691 към отдел „Връзки с обществеността“. 

 

При решение на съдебния състав за недопускане на журналисти до заседание по делото, на заявителите пиарът на Окръжен съд - Благоевград - Даниела Чавдарова, изпраща протокола от проведеното заседание и същият се публикува на интернет страницата на Съда незабавно след подписването му при спазване на ЗЗЛД. 

 

Пиарът изготвя и прессъобщение, което се публикува на сайта на Окръжен съд - Благоевград, както и на фейсбук страницата на Съда.

 

С оглед спазването на противоепидемичните мерки,  всички представители на медии, при влизането в съдебната палата, трябва да използват противогрипни маски.

E79 News
Тагове:

Коментари: