.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
30.06.2020 14:34

Коментари 0 / Видяна 498

От 1 юли започва приемът на документи за записване на деца в детските градини на Община Сандански

Още по темата: От 1 юли започва приемът на документи за записване на деца в детските градини на Община Сандански Бившият кмет на Сандански Кирил Котев напусна ГЕРБ Последни два дни с 5 % отстъпка при плащане на Местни данъци и такси в Община Сандански Археологическите разкопки на Хераклея Синтика ще започнат в началото на юли Кметът на Община Сандански – Атанас Стоянов бе избран за председател на Сдружението на Югозападните общини Шествие на абитуриентите в Сандански Спипаха незаконно такси в Сандански Древен обичай за здраве „оживява“ навръх Еньовден в Сандански Откриха първия в България учебен корпус за термални и СПА процедури в Сандански „Пирин Фолк“ Сандански 2020 ще се състои

 

 

От утре, 1 юли 2020 г. започва приемът на документи за записване на деца в детските градини на територията на Община Сандански.

 

Подаването на заявления ще продължи до края на месец юли, като необходимите документи се подават в детското заведение, за което се кандидатства. 

 

Графикът за организация на прием и записване на деца в детските градини претърпя промени, поради въведеното извънредно положение, с което сроковете бяха актуализирани, както следва:

 

Подаване на заявления за прием на деца в детските градини – от 1 до 31 юли 2020 г.

 

Изготвяне и утвърждаване на списъци с класираните деца при реализирания прием в детската градина на първи етап на класиране – до 20 август.

 

Записване на детето в детската градина чрез подаване на Декларация по образец – до 30 август.

 

Обявяване на незаетите места след първи етап на класиране – до 3 септември.

 

Попълване на незаетите места след първи етап на класиране – до 4 септември.

 

Обявяване на списъците с новоприетите деца в детската градина на видно място, както и на сайта на Община Сандански  - на 11 септември.

 

Кандидатите подават заявления за кандидатстване до директора на детската градина, което важи при кандидатстване за всички детски градини на територията на Община Сандански.

Повече информация и необходими документи, може да намерите в официалния сайт на Община Сандански

E79 News
Тагове:

Коментари: