.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
30.06.2020 12:46

Коментари 0 / Видяна 974

Магнитни бури ни удрят през юли

Още по темата: Семейство лекари от Гоце Делчев в болница с COVID-19 Първата партида руска ваксина вече е в магазините Проф. Кантарджиев: Закоравелите пушачи по-трудно хващат Covid-19 (Видео) Мощна буря удари София и околността До 36 градуса през уикенда Поройни валежи и опасни гръмотевици в части от страната Докога времето ще е подходящо за море? Градушка като орехи потроши коли в село Полена Гръмотевични бури и валежи в Благоевград и други 8 области на Западна България о 36 градуса утре, дъжд и гръмотевици в събота

 

 

Магнитните бури могат да причинят неразположение на много хора.

 

През юли 2020 г. те ще покрият нашата планета с три достатъчно мощни вълни. Всичко ще започне в началото на месеца.

 

Експертите говорят и за това как е най-добре да прекараме тези дни, за да се чувстваме нормално и да не се поддаваме на отрицателното влияние на метеорологичната буря, съобщава порталът http://www.planetanovosti.com.

 

Първата вълна от магнитни бури през юли тази година ще удари от 1 до 3., предаде dariknews.bg.

 

Също така се очакват много силни бури през последните два дни на юли.

 

Здравословни проблеми в наши дни могат да се появят не само сред хората, зависими от времето, но и тези, които страдат от сърдечно-съдови заболявания, имат проблеми с кръвното налягане или мигрена.

 

„По време на магнитни бури може да се появи силна болка в сърцето.

 

Кръвното налягане няма да е стабилно и могат да настъпят резки промени.

 

Също така си струва да се подготвите за промени в настроението и силно главоболие, усещане за пулс в слепоочията.

 

Понякога пациентите по време на магнитна буря може да са в състояние, което не могат да разберат, но поне грубо обясняват “, казва Виктор Сидоренко,цитиран от zdrave.to.

 

Препоръчително е да не пиете алкохол по време на магнитни бури, а също и да отказвате кафе, което ще даде допълнително натоварване на сърцето. Не яжте мазни и пикантни храни, за да няма обостряния на хронични заболявания.

 

Не бива да се изнервяте по време на магнитни бури или да се занимавате с тежка физическа работа.

 

Ако имате хронични заболявания, тогава ще е необходима консултация със специалист и наличието на необходимите лекарства за облекчаване на състоянието.

E79 News
Тагове:

Коментари: