.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
30.06.2020 10:06

Коментари 0 / Видяна 232

Томислав Дончев: Части от записите звучат автентични, други – не

 

Дискредитирането със записи е утвърден жанр в политиката.

 

Те са най-ефективни половин година преди изборите, защото непосредствено преди тях хората очакват такъв тип манипулации. Това заяви вицепремиерът Томислав Дончев в ефира на бТВ по повод записи с гласа на премиера Бойко Борисов, появили се в интернет.

 

„Лошо е да се прави прави политика с неполитически средства. Дали са истински има разследване, което ще прецени. Това е все едно на футболен мач играчите вместо да ритат топка се замерят с камъни.

 

Би трябвало да се състезаваме кой е по-компетентен, кой е по-добър лидер и има по-добри идеи“, смята Дончев.

 

На въпрос дали са автентични записите, вицепремиерът коментира, че част от тях са, а други не. „Нека експертите се произнесат имало ли е интервенции по записа. Безспорно е използван гласа на премиера. Откъде са взети реплики, изказвания...", добави още той.

 

Дончев посочи, че има конкретни подозрения, кой стои зад атаките. Вицепремиерът коментира, че всичко е възможно, дори и да е съпартиец, както и някой от охраната на Борисов по отношение на скандалните снимки от спалнята на премиера. Резиденция "Секвоя" е работно помещение, обясни Дончев и там са влизали, както съпартийци, така и на правителството.

 

    "Тези, които имат повече опит в политиката знаят, че атаката по време на избори или непосредствено преди изборите не е толкова ефективна, защото тогава хората очакват подобни скандали", заяви още вицепремиерът.

 

От една година под никаква форма не съм общувал с Цветан Цветанов, възможно е той да открадне част от избирателите на ГЕРБ, но не мисля, че ще има роене на партия ГЕРБ. Пожелавам му успех, коментира Томислав Дончев.

E79 News
Тагове:

Коментари: