.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
29.06.2020 10:58

Коментари 0 / Видяна 846

Става сериозно!Общината разреши протест на фенове и родители на деца от ДЮШ на Пирин!

Още по темата: Ново модерно табло на стадиона в Благоевград Напрежение и скандали на среща за бъдещето на освободените деца от ДЮШ във ФК „Пирин” Станислав Манолев се завърна в Пирин! „Пирин“ приключва лагера край морето с трима контузени (ВИДЕО) Родителите на протест в защита на изгонените деца от ДЮШ на „Пирин“ – Благоевград Става сериозно!Общината разреши протест на фенове и родители на деца от ДЮШ на Пирин! ФК „Пирин“ събра погледите на плажа в Албена \ ВИДЕО + СНИМКИ\ Добра новина за орлетата, два отбора влизат директно в елита догодина Пирин привлече защитник! Пирин отпътува за лагера в „Албена“ с полет от София

 

Заместник-кметът на община Благоевград Любен Милев разреши протестното мирно шествие на фенове и родители на деца от ДЮШ на Пирин Благоевград.

 

То ще започне в 18.45 часа пред Владишкия дом и завърши пред административната сграда на стадион "Христо Ботев" в областния център.

 

Причината за напрежението в ДЮШ на клуба е недоволството от освободени деца и треньори от Академията,след идването на новия директор Радостин Александров.

 

Засега от клуба няма официална позиция по казуса,въпреки реакциите на родители и деца.\pirinsport

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN