.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
29.06.2020 09:22

Коментари 0 / Видяна 384

Иван Гешев: Загубихме малка битка, но ще спечелим войната срещу корумпираните политици и олигарсите

Още по темата: Районен съд – Разлог отложи делото срещу Явор Бахаров Оставиха в ареста убиеца на Милен Цветков Делото за смъртта на Чората върви към нова развръзка! Върховният съд ще изслуша експертизата 8 години затвор за Иванчева Достъпът на журналисти в съдебната палта в Благоевград се осъществява при определен ред ОС – Благоевград е сред най – натоварените съдилища в страната Конституционният съд решава на 14 юли казуса с Румен Томов Решават делото за имотите на Галеви Наложени наказания на мигрантите, открити в камион с дини на „Кулата“ Иван Гешев: Загубихме малка битка, но ще спечелим войната срещу корумпираните политици и олигарсите

 

"Уважение към решението на съда. Респект към колегите прокурори.

 

Загубихме малка битка, но сме твърдо решени да спечелим войната срещу корумпираните политици и престъпно забогателите олигарси.

 

В името на справедливостта за ограбените българи, които заслужават по-добър живот." Това написа главният прокурор Иван Гешев в официалния си профил в Туитър след решението на първа инстанция на Специализирания наказателен съд, който оправда бившите министри Симеон Дянков и Трайчо Трайков и бизнесмена Иво Прокопиев по делото "ЕВН".

 

Припомняме, че по-рано днес Специализираният наказателен съд оправда бившите министри Симеон Дянков и Трайчо Трайков и бизнесмена Иво Прокопиев по делото за приватизацията на 33% в електроразпределителното дружество.

 

Оправдани бяха и другите трима подсъдими - Радослав Рачев, Любомир Евстатиев и Петър Василев от "Булброкърс".

 

Според обвинението Прокопиев е подбудил Симеон Дянков да извърши престъпление по служба, а Трайков е подсъдим за безстопанственост.

 

Прокуратурата изчислява, че щетите за хазната от действията на Прокопиев и Дянков са над 20 милиона лева и настоява за между 3 и 10 години затвор.\Епицентър

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN