.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
29.06.2020 09:19

Коментари 0 / Видяна 254

нарушено водоподаване в Добринище, вижте кога

Още по темата: ВиК – Благоевград апелира: Не поливайте градини и тревни площи с питейна вода Инж.Росица Димитрова направи първа копка на нов дом на ВиК-Благоевград нарушено водоподаване в Добринище, вижте кога Kвартал „Плажа“ в Благоевград остава без вода днес ВиК – Благоевград с важно съобщение за жителите на жк. „Ален мак“, жк. „Еленово” и село Изгрев ВиК - Благоевград започна подмяна на водопроводната мрежа по ул. „Георги Димитров“ в село Полена ВиК – Благоевград подкрепи кампанията „Капачки за бъдеще“ Край на сушата в Перник! Водният режим отпада от днес Спират водата в кв.Ораново заради ремонт Детски празник в Музей на водата – Благоевград

 

„Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград уведомява жителите на гр. Добринище, община Банско, че във връзка с изпълнението на ремонт на уличен водопровод по ул. „Христо Смирненски”, гр. Добринище, община Банско, за периода от 01.07.2020 г. до 22.07.2020 г., в часовете от 08:30 ч. до 16:30 ч., ще бъде нарушено водоподаването по ул. „Христо Смирненски“, ул. „Ванюша Валчук“ и ул. „Любен Каравелов“, гр. Добринище.

 

Препоръчваме на потребителите, които ще бъдат засегнати от нарушеното водоподаване, да се запасят с необходимото им количество вода за питейно-битови нужди.

 

От Ръководството на “Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград

E79 News
Тагове:

Коментари: