.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
28.06.2020 09:52

Коментари 0 / Видяна 808

Жеги до 35 градуса в следващите дни

Още по темата: МВР И АПИ: Шофирайте внимателно, има заледени и снежни участъци Проливният дъжд отнесе мост в Разложко До - 15 градуса в неделя Оранжев код за интензивни дъждове е в сила за 6 области в страната Валежите в Западна България спират До минус 10 градуса в края на седмицата Опасност от наводнения в страната Доставят още 25 хиляди ваксини на 4 януари Абсолютен температурен рекорд за деня Облачна събота

 

И почивните дни, и началото на следващата седмица ще са слънчеви.

 

В събота облачността ще е съвсем рехава и то предимно около планинските масиви на Югозападна България. Отново там след обяд тук-там е възможно да превали слабо. Вятърът – по-осезаем след обяд в крайния Северозапад и в Югоизточна България.

 

Температурите в събота ще са с летни стойности, в най-топлата част на денонощието между 27 и 32 градуса.

 

Около крайбрежието днес – приятен североизточен вятър с температури след обяд между 25 и 28 градуса. Термометрите във водата ще показват около 22-23 градуса, а вълнението на морето – слабо с тенденция да се запази така и в следващите дни.

 

Антициклон в източната част на Европа ще поддържа усещането за горещо лято и в следващите няколко дни.

 

Неделята се  очертава тиха, суха и предимно слънчева. Температурите – с градус-два по-високи.

 

В началото на новата седмица ще е дори по-горещо с кулминация във вторник, когато термометрите ще показват стойности до към 35 градуса.

 

От сряда нататък, в първите дни на юли времето ще остане топло, но с условия за краткотрайни следобедни превалявания с гръмотевици в Североизтока и около планините в Западна България.

E79 News; Снимки: Blagoevgrad.eu
Тагове:

Коментари: