.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
27.06.2020 15:28

Коментари 0 / Видяна 320

12 000 зрители на финала за Купата на България

 

 

12 хиляди зрители ще бъдат допуснати по изключение на финала за Купата на България на 1 юли. Това съобщиха на официална пресконференция на националния стадион "Васил Левски" министърът на младежка и спорта Красен Кралев, министърът на здравеопазването Кирил Ананиев, вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов и представители на Националния оперативен щаб.

Решението е било взето на общо заседание тази сутрин в присъствието на премиера Бойко Борисов.

 

Зрителите ще бъдат разпределени поравно в четирите сектора на националния стадион, като те трябва да бъдат през ред и през седалка.

 

Министър Красен Кралев изрази своето разочарование, че голяма част от феновете не спазват предписанията за поведение по стадионите и призова за отговорност зрителите на финала, както и самите организатори.

 

На заседанието са взети и решения как ще се работи до края на сезона във футболния ни шампионат.

"Всеки месец до трето число играчите трябва да бъдат подлагани на PCR тестове. В периода между тестовете отговорност за футболистите ще носят клубните лекари, като те трябва да гарантират с подписите си, че играчите са здрави и не могат да заразят никого.

 

При случай на коронаврус играчът се отстранява от отбора и се прилагат противоепидемичните мерки. За останалите се провежда PCR тест. Трябват ни два отрицателни теста в рамките на три дни. Ако това е на лице се продължава без промяна", обясни министър Кралев.

 

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари: