.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
25.06.2020 09:28

Коментари 0 / Видяна 1168

Шефът на Районна прокуратура – Благоевград Б. Ковачки се кандидатира за втори управленски мандат

Още по темата: Районен съд – Разлог отложи делото срещу Явор Бахаров Оставиха в ареста убиеца на Милен Цветков Делото за смъртта на Чората върви към нова развръзка! Върховният съд ще изслуша експертизата 8 години затвор за Иванчева Достъпът на журналисти в съдебната палта в Благоевград се осъществява при определен ред ОС – Благоевград е сред най – натоварените съдилища в страната Конституционният съд решава на 14 юли казуса с Румен Томов Решават делото за имотите на Галеви Наложени наказания на мигрантите, открити в камион с дини на „Кулата“ Иван Гешев: Загубихме малка битка, но ще спечелим войната срещу корумпираните политици и олигарсите

 

Прокурорската колегия на ВСС определи за изпълняващ функциите „административен ръководител – районен прокурор“ на Районна прокуратура – Благоевград досегашния шеф Борислав Ковачки.

 

Причината е, че управленският му мандат изтече и предстои да бъде проведен конкурс.

 

До встъпването в длъжност на нов административен ръководител, считано от 2 юли, той ще продължи да бъде начело на прокуратурата, но като вр.и.д.

 

Борислав Ковачки изведе на челни позиции Районна прокуратура – Благоевград по време на първия си мандат, като под негово ръководство бяха проведени знакови операции за разкриване на престъпления с участието на лица от кримиконтингента и полицейски служители.

 

За отлично изпълнение на служебните си задължения преди една година той бе отличен с грамота от бившия главен прокурор Сотир Цацаров.

 

Борислав Ковачки има право на втори управленски мандат и вчера е подал документите си участие в конкурса.

 

Нови младши прокурори ще попълнят редиците на районните прокуратури в Югозапада.

 

Прокурорската колегия назначи, след като завършиха успешно обучението си в Националния институт по правосъдие, Димитър Темелков за мл. прокурор в РП – Благоевград, Джулия Божичкова за мл. прокурор в РП – Сандански, Светлана Паскалева в РП – Гоце Делчев, Виктория Добрева-Иринина в РП – Кюстендил.

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN