.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
24.06.2020 17:41

Коментари 0 / Видяна 504

Б. Борисов: Пламен Узунов е „най-чистият“ съветник

Още по темата: Борисов: Щабът иска да затворим абсолютно всичко Борисов: Специалните сили са войската, на която най-много разчитаме Премиерът Бойко Борисов изпрати поздравителен адрес на американския президент Доналд Тръмп за Деня на независимостта на САЩ Премиерът и военният министър на празника на гарнизон Пловдив (ВИДЕО) Премиерът Борисов проведе работна среща с Националния оперативен щаб Борисов нареди незабавно спиране на багерите в Рила Борисов отрече да е бил във ВМА заради високо кръвно Премиерът Борисов свика Националния оперативен щаб и министъра на здравеопазването Борисов: В условията на криза от COVID-19 бизнес климатът у нас се подобрява Борисов обсъди Плана за възстановяване на Европа с председателя на Европейския съвет Шарл Мишел

 

Пламен Узунов е „най-чистият“ съветник на Румен Радев.

 

Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов, който пристигна в Благоевград заради инцидента на тунел „Железница“ на АМ „Струма“.

 

„Вътрешен министър по време на неговото служебно управление.

 

Смятай какво е било назад. Колкото по-бързо спрат да говорят и търсят вината в другите, да погледнат своите къщички, аз си гледам моите неща“, допълни той.

 

Борисов беше категоричен, че той самият никога не се крие, а най-важно за него е работата, която върши, а не обвиненията от политическите му противници.

 

„Тези, които си нямат работа, ходят някъде от сутрин до вечер да ме коментират.

 

Те вече никога не могат да говорят нито за правосъдна система, нито за корупция, нито за лобизъм.

 

Дали сме пред прокуратурата, или тук, отговарям на всички въпроси всеки ден“, посочи министър-председателят.

E79 News
Тагове:

Коментари: