04 Август 2021
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
24.06.2020 15:10

Коментари 0 / Видяна 2786

ВИДЕО: Бойко Борисов посети пострадалите в тунел „Железница“

Още по темата: Служебният кабинет отпуска 2,5 млрд. лв. за малкия бизнес Кабинетът отпусна още 96 млн. за медиците на първа линия и за Ремдесивир Отпускат нови 52 млн. лв. за родители До 3 месеца България ще има завод за ваксини Премиерът Борисов: България е вече 100% енергийно независима и става незаобиколим фактор на газовата карта в Европа Кабинетът: Чакаме 2 млн. ваксини "Джонсън и Джонсън" Премиерът Борисов: С над 1 милиард лева са подпомогнати българските пенсионери по време на пандемията Бойко Борисов: Средната учителска заплата ще достигне 2500 лева Премиерът Борисов: Лесно е да коментираш свободата, но трябва и да се свърши доста работа Борисов инспектира тунел „Железница“ (Видео)

 

 

Пострадалите при срутването на тунел „Железница“ ще бъдат транспортирани във ВМА, няма опасност за живота им. Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов, който пристигна в Благоевград, за да се запознае на място със състоянието на тримата работници, които пострадаха при тежкия инцидент тази сутрин. Министър-председателят беше придружен от началника на ВМА и председател на Националния оперативен щаб ген.-майор Венцислав Мутафчийски.

 

„Не че подценяваме двете болници, в които са настанени в Благоевград, но ген. Мутафчийски предлага да бъдат преместени във ВМА, защото едната е травма е ортопедична, а другата, където има и травма в белия дроб, имат по-съвременна апаратура“, уточни министър-председателят.

 

По думите му инцидентът се е случил по случайност вследствие на дъждовете, което е предизвикало срутване на земна и скална маса.

 

 

Пострадалите са с различни травми. Единият работник е с фрактура на дясната бедрена кост. Друг от настанените в болница е с три счупени ребра, а третият с лека травма на корема. Опасност за живота им няма, потвърдиха лекуващите лекари от двете болници в Благоевград.  

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.01.2021

1 USD =1.61 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.55 BGN