.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
20.06.2020 11:30

Коментари 0 / Видяна 644

Доживотен затвор за бащата, хвърлил 5-годишния си син от виадукт край Габрово

Още по темата: Районен съд – Разлог отложи делото срещу Явор Бахаров Оставиха в ареста убиеца на Милен Цветков Делото за смъртта на Чората върви към нова развръзка! Върховният съд ще изслуша експертизата 8 години затвор за Иванчева Достъпът на журналисти в съдебната палта в Благоевград се осъществява при определен ред ОС – Благоевград е сред най – натоварените съдилища в страната Конституционният съд решава на 14 юли казуса с Румен Томов Решават делото за имотите на Галеви Наложени наказания на мигрантите, открити в камион с дини на „Кулата“ Иван Гешев: Загубихме малка битка, но ще спечелим войната срещу корумпираните политици и олигарсите

 

Бащата, който хвърли 5-годишния си син от виадукт край Габрово, беше осъден на доживотен затвор при първоначален специален режим, предаде БТА.

 

Окръжният съд в Габрово призна 32-годишния Дилян Бетев за виновен за това, че умишлено е умъртвил сина си, като изключително тежкото престъпление е извършено при условията на опасен рецидив.

 

След убийството на 3 юли 2019 г. Дилян Бетев е направил пълни самопризнания за действията си.

 

Той хвърлил сина си от виадукт на околовръстния път на Габрово, висок 30 метра. После се обадил в полицията, за да сигнализира, че се готви да се самоубие. Часове по-късно психолози успяват да убедят мъжа да слезе от перилата на моста.

 

Днес Окръжният съд в Габрово уважи частично иска на майката на детето за претърпени неимуществени вреди.

 

На нея Бетев трябва да плати обезщетение от 200 хиляди лева ведно с лихвата от датата на престъплението. Присъдата подлежи на обжалване пред Великотърновския Апелативен съд.

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN