.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
19.06.2020 15:17

Коментари 0 / Видяна 1380

Българските автобуси ще преминават през специално обособен коридор на ГКПП „Кулата – Промахон”

Още по темата: 5 села в Община Благоевград остават без детски градини до края на август Паметта на 38 български войни, погребани в гробищния парк на Логодаж, бе почетена с Панахида и поднасяне на цветя Българските автобуси ще преминават през специално обособен коридор на ГКПП „Кулата – Промахон” Правят площадка за домашни любимци в Благоевград Адвокат Теодор Тошев сезира прокуратурата за фалшиви новини Въпреки тримата заразени с COVID -19! Община Благоевград е отворена за граждани Андон Тодоров остава председател на ОбС – Благоевград поне до края на месеца Такса "Смет" за заведенията в Благоевград без промяна Панихида за загиналите за свободата на Македония ще бъде отслужена в църквата „Въведение Богородично“ в Благоевград НПО търсят изход от тежкото положение в Благоевград


Еднодневните плажове с начална точка Благоевград и крайна точка Офринио – Тузла стартират тази събота и неделя. До последно провеждането на подобен вид екскурзии бе под въпрос, въпреки че десетки хора от Пиринско вече се бяха записали за плаж на Бяло море.


Пред репортер на Е-79 нюз туроператорът Здравка Чимева, обяви, че утре потегля първият автобус с български туристи към Гърция, По заповед на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев капацитетът на превозното средство може да бъде запълнен само на 65 %, но въпреки това еднодневни плажове ще има. Чимева уточни, че пътниците ще трябва да носят маски със себе си. „Говорихме с колегите от ГКПП „Кулата – Промахон”, които ни казаха, че на границата ще има отделен коридор за българските автобуси. Говорим за организираните туристи, а не за пътуванията с лични автомобили. Границата се минава сравнително бързо, но все пак трябва да се има предвид, че всичко е много относително”, подчерта Чимева.


За момента не е ясно дали ще се налага попълването и на декларации, но Здравка Чимева коментира, че дори това да е изискване, то с правилната организация ще се справят. Тя изрази надежда, че утре ще минат бързо, а макар и позакъснелият летен сезон, ще бъде добър и зареден с много положителни емоции за всички.

E79 News
Тагове:

Коментари: