.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
08.06.2020 13:37

Коментари 0 / Видяна 728

10 стълба на ЧЕЗ Разпределение са целенасочено разрушени около София

Още по темата: ЧЕЗ Разпределение вложи близо половин милион лева за подобряване на електрозахранването в Благоевград ЧЕЗ Разпределение стартира мащабна реконструкция за подобряване на електрозахранването в Монтанско ЧЕЗ Разпределение с извънреден отчет на електромерите във връзка с нови цени на електроенергията Phishing атака срещу клиенти на ЧЕЗ Електро. Имейлите съдържат фалшиво съобщение за възстановяване на суми ЧЕЗ Разпределение влага 7 млн. лв. за сигурността на електрозахранването в столицата 10 стълба на ЧЕЗ Разпределение са целенасочено разрушени около София ЧЕЗ възстановява обичайното работно време на центровете за обслужване на клиенти Планирани присъединявания към електроразпределителната мрежа на територията на Област Благоевград за периода 11-15.05.2020 г. Служители на ЧЕЗ Разпределение осигуриха дом за 4 двойки щъркели в село Баня Умишлен пожар отново повреди кабел 110 kv на ЧЕЗ Разпределение

 

Стълбове средно напрежение, собственост на ЧЕЗ Разпределение България, са целенасочено разрушени тази нощ. Прекъснато беше електрозахранването на Лозен и района на двореца Врана.

 

Екипите на компанията реагираха незабавно и подадоха алтернативно електрозахранване засегнатите райони. Сутринта стартираха и обходите за уточняване на повредите.

 

Два дни по-рано, в събота през нощта, същото се случи и в района на Кривина и Казичене.

 

Констатирани до този момент са общо 10 престъпно разрушени стълба чрез удари в основата им. Всички стълбове се нуждаят от подмяна.

 

„Най-притеснителни са подбудите за този саботаж. Апелираме органите на МВР, които вече сме сезирали, за разрешаване на случая.

 

Застрашена е електроенергийна инфраструктура, която доставя електроенергия на няколко населени места в околностите на София“, каза Виктор Станчев, главен оперативен директор на ЧЕЗ Разпределение България.

 

Компанията призовава отговорните институции за взимане на незабавни мерки за прекратяване на престъпната дейност и откриване на отговорните лица.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN