.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
05.06.2020 14:21

Коментари 3 / Видяна 11692

Почина един от създателите на "Агромах" - Методи Бачев /ОБНОВЕНА/

 

Шокираща новина разтърси Пиринско. Издъхна един от създателите на мощната строителна фирма Агромах, сега Громахолд, бизнесменът Методи Бачев, пише Struma.com

 

Масиран инфаркт е причината за внезапната смърт на 47-годишния Бачев, който претърпял планова операция  в столичния институт "Пирогов ". След като се събудил от упойката получил масиран инфаркт.

 

Внезапната му смърт шокира целия регион. Няма кътче от Пиринско, където да не познават Методи Бачев.

 

Внезапен инфаркт след планова операция е причината за смъртта на 47-годишния бос на строителната фирма "Агромах" Методи Бачев, съобщава pik.bg.

 

Той е постъпил за интервенция на счупен нос в столичната болница "Пирогов" и тя му е направена планово с пълен набор от предварителни изследвания, които да установят здравословното му състояние. Според медиците не е имало никакви притеснителни симптоми, освен че по принцип Бачев е страдал от високо кръвно.

 

Операцията е преминала успешно, но след излизане от упойката, изведнъж пациентът се влошил и повече от час лекарите се опитвали да го спасяват. Сърцето му обаче накрая не издържало и по първоначални данни се касае за масиран инфаркт.

Тепърва аутопсия ще установи как се е стигнало до фаталното развитие.  

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

Мишо Бирата, 05.06.2020 18:05

Ало, Ваньо, пращам ти следващия абдал...

Стафан, 05.06.2020 16:25

Ужас, наистина, млад човек, а дали няма връзка с "аферата Симитли"?

читател, 05.06.2020 14:46

Ужас

1