.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
02.06.2020 13:22

Коментари 0 / Видяна 1510

Гръцкото правителство публикува правилата за плажовете

Още по темата: Гърция върна декларациите с QR код за туристите Гърция няма да затваря “Промахон” Влизаме в Гърция само с преведен на английски резултат от PCR тест Всичко, което трябва да знаете за влизане в Гърция (Видео) Отново опашка от автомобили на ГКПП „Кулата“ Гърция затвори границата с България за три дни Кметове от Северна Гърция с петиция за отваряне на всички ГКПП-та с България 30% спад на туристите в Гърция 14 дни под карантина в Гърция, ако на ГКПП „Кулата” дадете положителен резултат за COVID – 19 Важно за туристите в Гърция: €500, ако нямаш QR код

 

Гръцкото правителство обнародва днес наредба, която определя правилата за предотвратяване на разпространението на новия коронавирус на организираните плажове с оглед на началото на новия туристически сезон, съобщи АНА-МПА.

 

Позволява се предлагането на напитки като кафе, сокове и др., но остава забраната за озвучаване с музика, организиране на събития и използването на баровете за престой на клиентите.

 

Позволява се сервирането само на напитки и пакетирана храна на плажа. Заведенията, които нарушават отраниченията, са заплашени от глоба от 5 хиляди до 25 хиляди евро и затваряне от 15 до 20 дни, предава БТА.

 

Максималният брой на плажуващите се определя на 40 души на 1000 квадратни метра, а минималното разстояние между центровете на чадърите – на 4 метра.

 

Разстоянието между отворените чадъри трябва да бъде поне 1 метър между периметрите на сенниците им.

 

Под всеки чадър може да има максимум два шезлонга, освен в случаите на семейства с непълнолетни деца.

 

Между шезлонгите под различни чадъри трябва да има мининум 1,5 метра.

 

Не се позволяват колективни спортове, които предполагат физически контакт.

E79 News
Тагове:

Коментари: