.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
28.05.2020 16:30

Коментари 0 / Видяна 1182

ОбС – Петрич закри училището в Михнево

Още по темата: ДГ №3 „Слънце“ от вчера работи извънредно за децата на лекарите от петричката болница Кметът на Петрич Д. Бръчков предлага да отпаднат наемите за месец декември за всички, които ползват общински обекти Отменят и кукерския фестивал в Петрич Георги Ангелски напуска ОбС Петрич Община Петрич с нови епидемични мерки от днес Щабът в Петрич иска вечерен час за заведенията и удължаване на мерките до 15 ноември Въвеждат вечерен час за заведенията в Петрич Обособиха приемна за граждани в сградата на Община Петрич Три сватби в община Петрич забранени след намесата на прокуратурата и РЗИ Заради COVID - 19! Нови по - строги мерки в Петрич

 

Току-що съветниците от община Петрич закриха с гласовете си училището в с. Михнево. С 22 гласа „за” и 11 против 100-годишното училище ще остане затворено следващата есен, а учениците му ще пътуват до Кърналово.

 

Закриването на училището бе предшествано от многолюден протест от жители на селото, които причакаха пред общината съветниците преди влизането им на заседанието на ОбС., а после бяха допуснати и в залата.

 

Последваха 3-часови разгорещени дебати в залата, но в крайна сметка Михнево остана без училище.

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари: