.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
28.05.2020 16:30

Коментари 0 / Видяна 514

ОбС – Петрич закри училището в Михнево

Още по темата: Община Петрич получи право безвъзмездно да управлява обект „Античен град Хераклея Синтика“ Първите петрички праскови се предлагат на цена от 1.50лв. на пазара Свещеник от с. Първомай се нуждае от средства за лечение ОбС – Петрич закри училището в Михнево Петричко село на протест В община Петрич раздават хранителни продукти по програма на ЕС Каруца блъсна възрастен дядо в Петрич Отварят къщата на Ванга в Рупите Затвориха къщата на Ванга, в църквата на Рупите - пускат по един Община Петрич подготвя голям инфраструктурен проект, свързан с развитието на археологически обект „Античен град Хераклея Синтика”

 

Току-що съветниците от община Петрич закриха с гласовете си училището в с. Михнево. С 22 гласа „за” и 11 против 100-годишното училище ще остане затворено следващата есен, а учениците му ще пътуват до Кърналово.

 

Закриването на училището бе предшествано от многолюден протест от жители на селото, които причакаха пред общината съветниците преди влизането им на заседанието на ОбС., а после бяха допуснати и в залата.

 

Последваха 3-часови разгорещени дебати в залата, но в крайна сметка Михнево остана без училище.

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари: