.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
27.05.2020 16:30

Коментари 0 / Видяна 614

Детска кухня „Обич“ в Сандански зарадва родителите на 60 деца от общината с прясна и вкусна храна

Още по темата: От 1 юли започва приемът на документи за записване на деца в детските градини на Община Сандански Бившият кмет на Сандански Кирил Котев напусна ГЕРБ Последни два дни с 5 % отстъпка при плащане на Местни данъци и такси в Община Сандански Археологическите разкопки на Хераклея Синтика ще започнат в началото на юли Кметът на Община Сандански – Атанас Стоянов бе избран за председател на Сдружението на Югозападните общини Шествие на абитуриентите в Сандански Спипаха незаконно такси в Сандански Древен обичай за здраве „оживява“ навръх Еньовден в Сандански Откриха първия в България учебен корпус за термални и СПА процедури в Сандански „Пирин Фолк“ Сандански 2020 ще се състои

 

Детската кухня в Сандански „Обич“ отвори врати след два месеца прекъсване, за радост на родителите на 60 деца и 139 деца от яслените групи в курортната община.

 

Това обяви директорът на детската кухня Симеонка Аргирова, която още в първия ден призна, че храната е много вкусна и приготвена с обич от персонала.

 

Всъщност менюто се прави за десет дни поред и то не трябва да се повтаря. Персоналът се състои от четири души .

 

“Най-после отворихте врати !“, са коментарите на родителите, които при получаване на храната за отрочетата спазват всички предпазни мерки, като се редят един по един и влизат поотделно.

 

Храната освен, че е здравословно приготвена тя е и балансирана, и е предназначена за възрастова група деца от 8 месеца до три години, поясни изискванията директорът Аргирава.

 

“Спазени са и съвременните тенденции по приготвянето й.“, похвали се тя, като допълни, че храната се поднася в еднократни пластмасови кутии.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN