.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
27.05.2020 12:54

Коментари 1 / Видяна 19238

Калъмбов продава хотел за баснословна сума

Още по темата: Паметта на 38 български войни, погребани в гробищния парк на Логодаж, бе почетена с Панахида и поднасяне на цветя Българските автобуси ще преминават през специално обособен коридор на ГКПП „Кулата – Промахон” Правят площадка за домашни любимци в Благоевград Адвокат Теодор Тошев сезира прокуратурата за фалшиви новини Въпреки тримата заразени с COVID -19! Община Благоевград е отворена за граждани Андон Тодоров остава председател на ОбС – Благоевград поне до края на месеца Такса "Смет" за заведенията в Благоевград без промяна Панихида за загиналите за свободата на Македония ще бъде отслужена в църквата „Въведение Богородично“ в Благоевград НПО търсят изход от тежкото положение в Благоевград Паметник на бездомното куче „цъфна“ в Благоевград

 

 

Собственикът на „Мак турс“ Методи Калъмбов обяви за продан на баснословна цена руините, които са останали от някогашния мотел „Рилци“. За имота, който се намира край Благоевград, Калъмбов търси 3 500 000 евро. Според агенти на недвижими имоти, сумата е далеч от реалността, предвид състоянието на мотела и настоящата ситуация на пазара.

 

От години емблематичният в миналото мотел „Рилци“ прилича на руина. След като беше напълно изтърбушен от крадци и от там изчезна дори водната помпа, осигуряваща собствено водозахранване, с годините мотелът започна да се руши. На фона на това състояние и драстично намалелия автомобилен трафик по главен път Е-79 след построяването на магистрала „Струма“, агенти са категорични, че цената е многократно завишена.

 

Преди година Община Рила обяви за продан рибарника на бившия военен комендант и крупен приватизатор на „Балкантурист” Методи Калъмбов заради неплатени данък сгради и такса смет на обектите, които държи в Рилското корито.

 

До последно от всички обекти на Методи Калъмбов, приватизирани някога от „Балкантурист“, работеше единствено хотел в близост до Рилския манастир. Най-известният от бившата собственост на „Балкантурист” - хотел „Ален мак“ в центъра на Благоевград, е буквално руина, в него от няколко години не работи нито едно от заведенията. Цялата сграда е ипотекирана срещу огромен кредит, теглен от Калъмбов.

 

 

 

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

Плашипутарник, 28.05.2020 11:44

Едно време там, заедно със "Заюва поляна", бе ебалника на града и ходеха почасово да се дупят, да не ги гледат из града. Сега старшината иска с трици маймуни да лови, ама няма да му се отвори парашута!

1