.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
22.05.2020 10:15

Коментари 1 / Видяна 1146

ЮЗУ „Неофит Рилски“ за първи път ще проведе онлайн изпит по химия

Още по темата: ЮЗУ възпитаник спечели 75 000 лв. от победата на Байдън Студенти и преподаватели от ЮЗУ отбелязаха празника „Средата на есента“ Важно за студентите в ЮЗУ “Н. Рилски” Научна сесия „Култура, медии и културен туризъм по време на COVID-19” ще се проведе в ЮЗУ „Неофит Рилски“ Студенти от ЮЗУ „Неофит Рилски“ представят „Между кан-кан и сиртаки“ Факултетът по педагогика към ЮЗУ проведе онлайн конференция „Гносеологически основи на образованието“ ЮЗУ oткрива нова модерна спортна зала със 750 места 2 факултета в ЮЗУ преминават към онлайн обучение „Дни на Еразъм“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“ ЮЗУ дава шанс на студенти по педагогика да вземат 2 г. за една

 

На 29 май 2020 г. (петък) за първи път Югозападният университет „Неофит Рилски“ ще проведе онлайн изпит по химия.

 

До момента кандидат-студентите имаха възможност да се явят на изпити по български език, история на България, география на България, математика, биология и английски език.

 

Конкурсните онлайн изпити се провеждат всеки работен петък от 14:00 ч., след подаване на заявка в  електронизираната система за  онлайн регистрация: https://ksk.swu.bg/WebClient/.

 

Интересът към онлайн изпитите, които провежда университетът продължава да расте. Най-голям е броят на желаещите да решават тест по български език.

 

До момента заявка са подали над 350 кандидат-студенти. Голяма част от бъдещите студенти ще кандидатстват за желаната специалност и чрез оценки от държавните зрелостни изпити.

 

Югозападният университет „Неофит Рилски“ обучава студенти в 75 бакалавърски и магистърски програми след завършено средно образование.

 

Обучението се провежда в 30 професионални направления, в областта на хуманитарните, техническите, управленските, социалните, педагогическите, правните и икономическите науки, изкуствата, здравните грижи, общественото здраве и спорта, сигурността и отбраната и др.

 

Университетът осигурява възможност за настаняване на своите студенти в две реновирани общежития и разполага с един студентски стол.

 

Югозападният университет притежава една от най-модерните спортни бази в България – многофункционален закрит спортен комплекс, център за функционални изследвания, лаборатории по физиотерапии, спортно-възстановителен център, стадиони, открити спортни площадки и др.

 

Подробна информация за условията за кандидатстване и образователните програми е публикувана на университетския сайт – www.swu.bg. 

E79 News
Тагове:

Коментари:

obdojubis, 01.06.2020 08:23

http://mewkid.net/when-is-xaxlop/ - Amoxicillin 500 Mg Amoxil gre.unwr.e-79.com.ncx.aw http://mewkid.net/when-is-xaxlop/

1
 

Валутни курсове на БНБ за 23.11.2020

1 USD =1.65 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.19 BGN

10 CNY =2.51 BGN

1 CHF =1.81 BGN

100 JPY =1.59 BGN