.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
22.05.2020 10:00

Коментари 0 / Видяна 570

Започна се! Хиляди тръгнаха на път за 24-ти май

Още по темата: АПИ, МВР и „Митниците“ ни дебнат за тол такси и винетки Движението в участъка Благоевград - Кочериново се осъществява с повишено внимание Без колони от камиони на ГКПП "Кулата" днес Нова акция на пътя: Слагайте колани и каски През следващата седмица започва укрепването на срутищата по пътя за Рилския манастир Декларации запушиха границата с Гърция, километрична опашка на Кулата „Мерцедес“ летя с 241 км/час по АМ „Тракия“ Бойко Борисов инспектира как върви изграждането на обхода на Поморие Ремонт на АМ „Струма“ край Благоевград Само за три дни са глобени над 17 хиляди шофьори, превишили скоростта на пътя

 

Епидемията от коронавирус не плаши българите – 220 хиляди пътувания се очакват само за трите дни между 22-25 май. Това заяви директорът на Института за анализи и оценки в туризма Румен Драганов в „Денят ON AIR“.

 

„Българинът винаги е почивал на родното Черноморие и в страната, по принцип“, смята той.

 

По думите му обаче, Министерството на туризма не е успяло да направи това, което секторът е очаквал от него – да издейства конкурентно предимство и сега никой не знае какви ще са цените на чадърите и шезлонгите.

 

„Туризмът си работи и единствено от времето ще зависи дали числото ще бъде по-голямо или по-малко. Има анулирани резервации за миналите месеци, но туризмът стои на стендбай“, допълни Драганов.

 

Според него България не се рекламира достатъчно добре, но въпреки това страната ни е във вестниците в Англия и Германия, защото има най-ниска смъртност от коронавирус в Европа.

 

„По-голяма реклама от тази в момента няма“, допълни Румен Драганов.

 

E79 News
Тагове:

Коментари: