.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
22.05.2020 09:58

Коментари 0 / Видяна 594

Заради случай на коронавирус ясла в Кнежа остава затворена

Още по темата: 32 са контактните лица на заразените с COVID-19 в Самоков Проф. Кантарджиев: Епидемията затихва, но нищо още не е свършило Премиерът: Излязохме от кризата по-бедни, но живи и здрави Нови 41 заразени у нас с COVID-19 Ново огнище на COVID-19 в Самоков Пълна каша в данните за COVID-19 у нас! Защо? Франция ще предложи границите в Шенген да бъдат отворени от 1 юли Скок на болните! 34 са новите случаи на COVID - 19 у нас (Обновена) Проф. Кантарджиев: Връщаме мерките, ако се установи скок на пет показателя Ген. Мутафчийски: Пикът на епидемията беше през април

 

Cлужителка в детска ясла в Кнежа е дала положителна проба за коронавирус. Заведението в града е трябвало да отвори на 26 май.

 

Местната власт обаче е издала превантивно нова заповед, която отменя връщането на децата в яслата, посочва NOVA.

 

„Заразената служителка не е имала досег със здравен или педагогически персонал.

 

За да не се допуска обаче разпространението на заразата и да може всички нейни колеги и здравният персонал да се изследва – няма да отворим детската ясла.

 

Ще затворим и млечната кухня, която досега не е спирала да работи”, обясни кметът на града Илийчо Лачовски.

 

Градоначалникът поясни, че напрежение в Кнежа няма.

 

„За да не се създава такова детската ясла няма да започне работа, докато не се установи какъв е случаят и не се направят проби на работещите”, допълни Лачовски.

E79 News
Тагове:

Коментари: