.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
22.05.2020 09:41

Коментари 0 / Видяна 1098

Коронавирусът в България: Ето кои ограничения отпадат от днес

Още по темата: 32 са контактните лица на заразените с COVID-19 в Самоков Проф. Кантарджиев: Епидемията затихва, но нищо още не е свършило Премиерът: Излязохме от кризата по-бедни, но живи и здрави Нови 41 заразени у нас с COVID-19 Ново огнище на COVID-19 в Самоков Пълна каша в данните за COVID-19 у нас! Защо? Франция ще предложи границите в Шенген да бъдат отворени от 1 юли Скок на болните! 34 са новите случаи на COVID - 19 у нас (Обновена) Проф. Кантарджиев: Връщаме мерките, ако се установи скок на пет показателя Ген. Мутафчийски: Пикът на епидемията беше през април

 

От днес отпадат редица ограничителни режими в страната, свързани с пандемията от Ковид-19. „Зелена светлина” да отворят имат детските градини, но това ще става само с разрешението на кметовете.

 

Условията са да има постоянна дезинфекция на помещенията, а ако времето го позволява, по-голямата част от заниманията да са на открито.

 

Въпреки това, пълни гаранции, че заразата няма да плъзне и там няма.

 

Със заповед на задравния министър Кирил Ананиев от днес се разрешават и колективните спортни занимания на закрито, предава Канал3.

 

Но само при условие, че са без състезателен характер и без публика.

 

В страната ни от днес отпада и забраната за влизане на граждани от Европейския съюз и от страни по Шенгенското споразумение.

 

А тези от тях, които ще прекарат до седем дни на наша територия – няма да бъдат поставяни под карантина.

E79 News
Тагове:

Коментари: