.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
21.05.2020 15:18

Коментари 0 / Видяна 876

Издирват чрез Интерпол доведения син на Емилия Масларова за убийството на Станка Марангозова

Още по темата: Заедно дори в смъртта! Съпрузи се обесиха заедно 15 души са задържани при специализирана акция в Петрич Спецоперация на прокуратурата в Ябланица Предотвратиха трафик на хероин през ГКПП Кулата 50-килограмово куче нахапа дете Пътнически влак прегази лежащо върху релсите момиче в Разградско Задържаните полицаи на Калотина използвали имена на магистрати, за да вземат подкупи Малък самолет се разби в покрива на къща в Германия Гешев: За изминалата година има най-много три неразкрити убийства АФЕРАТА С БОКЛУКА: Откриха снимка с имена на убити и големи суми, излезе и името на Божков

 

Бизнесменът Иво Масларов е човекът, за когото прокуратурата обяви, че е обявен за издирване чрез Интерпол като поръчител на убийството на финансовата брокерка Станка Марангозова, съобщи БНТ по неофициална информация.

 

Той е син на втория съпруг на бившата социална министърка Емилия Масларова и няма кръвна връзка с нея. Занимава се с бизнес, включително и в чужбина. Известен е в престъпния свят.

 

Той имал претенции към жертвата за пари, които й дал да управлява, но не бил доволен от печалбите.

 

Двамата се познавали повече от 10 г. Масларов и приближеният му Веселин Денков са разследвани от Специализираната прокуратура за изнудване на Марангозова.

 

Тя е убита само ден преди да започне делото срещу тях в Специализирания наказателен съд. Брокерката е била и основният свидетел, съобщи “24 часа”.

 

Масларов е напуснал България през март. Скандалите за пари и делото срещу Масларов по сигнал на Марангозова са мотивите на бизнесмена да поръча убийството на брокерката, смятат разследването.

 

Години наред той я притискал за пари и тя му плащала, но от личните си средства, за да няма проблеми. След това започнала да води граждански дела срещу него, за да си върне парите.

 

По оперативни данни в периода 2011-2016 г. през банковите сметки на Марангозова преминали над 300 млн. лв., пише “Монитор”.

 

Както обявиха от прокуратурата действащ офицер от НСО е арестуван като лидер на банда за мокри поръчки, изнудване и разпространение на наркотици.

 

Той е приел поръчката от Масларов и е организирал убийството на Марангозова. Служителят е арестуван, както и физическия убиец и помагачът му.

E79 News
Тагове:

Коментари: